Kakšen je rok uporabnosti zračne embalaže?

- May 26, 2020-

Napihljivo vrečko za zračno embalažo prilagodi računalnik, don&# 39 ne potrebujete plesni, zato je celoten postopek proizvodnje hiter, dobavni rok pa kratek, stroški pa nizki. Kakšen je rok trajanja?


1. Ko se zračna vreča napihne, lahko zrak vzdržujemo 4 - 1 0 mesecev. Konkretni čas je odvisen od dejavnikov, kot sta kakovost in debelina materiala zračne vreče.


2. Čas prevoza običajne ekspresne logistike običajno ni daljši od 2 mesecev, zato je čas zadrževanja zraka, da vreča zračnega stolpca ustreza kurirskim zahtevam.


3. Zračno vrečo je treba pred napihovanjem shraniti v razmeroma zaprtem prostoru za skladiščenje, da se izognete soncu in dežju. Shranjuje se lahko 2 - 3 let. Zato je v običajnem skladiščnem okolju kolona vrečka shranjena v zaprti škatli, ki se ne boji iztekajoče se zračne vrečke.


4. Potem ko kupec zračne vrečke napolni z zrakom, izdelka že dolgo ne pošilja. Glede na dolgotrajno kronično prodiranje v vrečko zračnega stolpca, kar lahko vodi do nezadostne inflacije, je treba pred dostavo dodati majhno količino plina, kar je zelo priročno.

air column bag for laptop