Kako narediti embalažo zračnih blazin s tiskanjem

- May 19, 2020-

Zaradi potreb po oglaševanju lahko embalažo napihljivih zračnih blazin natisnete z različnimi LOGO-ji, barvami ozadja in slogani itd., Kar lahko podjetjem pomaga pri promociji njihovih izdelkov in boljši prikazovanju korporativnih slik. Kako torej prilagoditi embalažo zračnih blazin z lastnim LOGO in sloganom?&# 39 naj si ogledajo.


1. Preverite velikost embalaže zračnih blazin

Najprej morajo proizvajalci razumeti kupce izdelkov' nato oblikovati najbolj stroškovno učinkovito in učinkovito zaščitno embalažo glede na velikost ali značilnosti izdelka.

2. Preverite embalažo zračnih blazin

Naredili bomo nekaj računalniških vzorcev pf in jih poslali strankam na testiranje ter po potrebi popravili vzorce ali potrdili vzorce na podlagi vaših povratnih informacij.

3. Oblikovanje in nastavitev

Zaradi ogromnih stroškov tiskanja majhne količine koekstrudiranega filma bomo sintetizirali glede na prilagojene tiskarske vsebine stranke in jih poslali stranki v potrditev.

4. Izdelajte plesni tisk in tiskajte surovine

Če je vzorec potrjen, se bomo obrnili na tiskarno, da bomo naredili kalup in natisnili logotip na suekstrudirani film vrečke z zračnim stebrom.

5. Proizvodnja

Fotografirajte film za kupca' če preverimo, ko bo kupec, bomo nadaljevali z izdelavo zračne embalaže z logotipom za tiskanje.


Pred kratkim je INTPKG Packing za eno od naših strank izdelal novo serijo zračnih vrečk s potiskanimi logotipi. Postavitev logotipa poda stranka, naše podjetje pa s proizvodnjo izvaja tiskanje. Končni učinek je zadovoljen s stranko in prihaja dodatno naročilo.

printed-airbag-packaging