Zračna blazina za zračne blazine

Ovojni mehurčki z zračno blazino so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam po embalaži katerega koli podjetja, hitro in priročno zaščitijo vaše izdelke. S svojimi prilagodljivimi zmogljivostmi je premoščen razkorak med tradicionalnimi aplikacijami za polnjenje praznin in blazinami.

Podrobnosti izdelka

Zračni mehurčki z zračnimi blazinami so zasnovani tako, da zadovoljijo potrebe embalaže vseh podjetij, hitro in priročno zapolnijo in zaščitijo vaše izdelke. S svojimi prilagodljivimi zmogljivostmi je premoščen razkorak med tradicionalnimi aplikacijami za polnjenje praznin in blazinami. Ustvarite lahko toliko praznega, kolikor potrebujete, zapolnite morebitne vrzeli in dodate v vsako škatlo plast mehurčka, ki absorbira udarce. Ovitki iz mehurčkov (zračne blazine / zračne blazine) zagotavljajo vrhunsko zaščito v primerjavi s tradicionalnimi materiali za pošiljanje, poleg tega pa jih je mogoče shraniti priročno in zavzamejo del prostora kot arašidi in pena.


Podrobnosti o izdelku:

Barva: prozorna

Uporaba: Zaščita pred praznino Embalaža

Dolžina: 300m / zvitek

Teža: 5000g

Dimenzije zvitka: 40 * 32cm

Specifikacija: Blow molding

Material: HDPE

Velikost škatle: 30X17X41 cm

Enojna bruto teža: 9,4 kg

Vrsta paketa: 2Rolls / Box


Funkcija:

  • Zaščita izdelkov

  • Prihranki prostora, kompaktni. Dobro vredno začetnih enkratnih stroškov.

  • Zmanjšajte stroške materiala in pošiljanja. Zelo stroškovno učinkovit v primerjavi z drugimi možnostmi pakiranja

  • Enostaven za uporabo, perforiran za enostavno odtrganje

  • Zelo učinkovito

  • Okolju prijazen, recikliran in za večkratno uporabo


Prijave:

Air Cusion Bubble Wrap se uporablja predvsem pri transportni embalaži. Poleg tega se lahko uporablja pri pakiranju prtljage, torbic, tekočih izdelkov, elektronike, vezja, knjige, zdravila, kozmetike, instrumentov, keramike, umetniških izdelkov, gospodinjskih električnih aparatov, pohištva, strojnih izdelkov, steklenih del in natančnih instrumentov in tako naprej. Skoraj vse izdelke je mogoče učinkovito zaščititi s to embalažo blazine za zračno polnjenje.


葫芦 膜 9


Dimne dimenzije:

Dimenzije zračnega mehurčka

Hot Tags: Obloga z zračnimi blazinami, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, cena

Povpraševanje

You Might Also Like